Links en rechts. Bastian ligt boven op Nube. Nube vindt alles best.
Als je een foto neemt kom Nube op je aflopen. Op de achterground zie je Nautilus
Nube op schouder van Ronald
Boven, Nube met haar vader Eliot in Milaan
Boven, Nube en haar broer Nautilus in Vipiteno (noord Italië)
Links Nube, rechts Luna

Inmiddels is ook gebleken dat ze een lief en zorgzaam moedertje is. Nube ligt graag bij ons op schoot en ze vindt het zodoende heerlijk als we tv gaan kijken. Vaak is het wel even wringen om een plaatsje te bemachtigen, want Niki, Tijger, Luna en Elvis liggen er vaak al.
De voorkeur gaat uit naar een plekje bij Ronald, want die laat zijn voeten meestal op tafel rusten en je kunt als kat zo heerlijk op de uitgestrekte benen liggen....

Nube en haar broertje Nautilus komen uit Milaan, Italië, waar we ze allebei met de auto hebben opgehaald. Nube is een lief poesje dat je graag kopjes geeft in je gezicht. Ze doet haar ogen dan half dicht en kan je echt verliefd aankijken.
Nube is een rustig poesje dat niet veel mauwt... totdat ze krols wordt. Dan is het net alsof je een straaljager in huis hebt. Het geluid dat ze produceert is fenomenaal. We hebben ons vaak afgevraagd of ze soms ingebouwde versterkers heeft.

Nube

   
 
Geboortedatum 02 Augustus 2003
Geslacht Poes
Naam Nube Che Corre Dei Navigli
Koosnamen Nubetje, Nupie
Eigenaardig-heden

Slaat haar pootjes om je nek en duwt haar snoet in je gezicht, 's morgens rent ze altijd eerst een rondje om de toiletpot