Clovis
Clovis is een geluksvogel. Na het overlijden van Minet wilden we graag een andere Siameesachtige kat (Zie: De Pagina van Zorro). Dit duurde echter zo lang dat we besloten om een kijkje te nemen bij het plaatselijke asiel.
Little Clovis watching us from a distance.
Daar vonden we een pikzwart katje van een maand of zes. De oppassers wilden hem eerst niet afstaan; ze waarschuwden  ons dat het een wilde kat was; niet gewend aan mensen. Hij was al eens teruggebracht door mensen die hem niet aan konden. Dat was even een tegenvaller. Maar hij zag er zo lief uit en we hadden toch al drie katten... Tenslotte gaven ze toe en konden we het kleine zwarte katje meenemen. Omdat het zo'n fel klein ding was besloten we om hem Clovis te noemen.
Clovis was eerst een heel bang katje. Hij wist niet wat hij enger vond: de  mensen of de andere katten die het huis met hem deelden.
Laura probeerde hem een keertje te kalmeren door hem in haar armen te nemen. Dat was een stomme zet: hij nam een flinke hap uit haar duim en ging er vervolgens als een speer vandoor. Maar zoals altijd deden geduld en goede verzorging wonderen: na een paar weken kalmeerde hij en vond hij het zelfs lekker om aangehaald te worden.
We moeten Clovis z'n lijn goed in de gaten houden want hij is gek op eten en hij eet alles wat maar in de buurt van z'n bek komt. We willen niet dat hij te dik wordt maar Clovis is listig en hij weet precies waar hij een lekker hapje kan wegkapen.

Clovis

   
Farah  
Geboortedatum 1 mei 1998
Geslacht Kater
Naam Clovis
Koosnamen Peper, Zwart Gat, Vreetmonster, Kloofje, Snoepkont
Eigenaardig-heden als er iets te eten valt is deze kat erbij, altijd bang en schuw tenzij het eten oplevert, spint het hardst van allemaal (je hoort hem een paar kamers ver), begint mekkende geluidjes te maken als je de vaatwasser uitruimt, gaat eten als Dingo gaat eten en ligt graag bij Dingo (Samen ons Peper en Zoutstel).
Clovis Dingo en Tijger liggen op bed.
Hij is nou een schat van een kat met een meer dan gezonde eetlust die altijd bij je in de keuken komt zitten zodra je gaat koken. Vreemd genoeg is Clovis erg gehecht aan Dingo. Ze zitten en slapen vaak bij elkaar en aangezien ze zozeer op elkaar lijken , noemen we ze ook wel het "peper en zout-stel".
Links is het bakje van Clovis, rechts staat Clovis
Clovis is gek op melk!
Geen enkele kat eet meer uit zijn eigen bakje
Clovis boven in de boomtop
Het peper en zout-stel, lekker bij elkaar.
Dit betekent meestal dat hij de andere katten verjaagt en hun bakjes leeg vreet.