Dingo
Dingo kwam bij ons wonen nadat we van Zeewolde naar Ede waren verhuisd.
We hadden toen drie katten: Tijger, Minet en Simba. Dit was echter een beetje een onhandig aantal, aangezien Tijger en  Minet altijd samen speelden waardoor die arme Simba in z'n uppie zat. We vonden dat  Simba een maatje nodig had.
Zou het daarom niet een goed idee zijn om er een vierde kat bij te nemen om op een even aantal uit te komen? In ons nieuwe huis hadden we veel meer ruimte en  een flinke tuin dus een extra katje zou geen probleem zijn. Toevallig leerden we een jong stel kennen wiens kat zojuist een nest met zes jongen had gekregen. Ze zochten een goed tehuis voor de kittens en we konden zelf een katje uitzoeken.
Dingo eating

Dingo had absoluut geen tafelmanieren en had nog nooit van " wassen na de maaltijd"  gehoord. De andere katten waren geschokt. De eerste keer dat  Dingo midden in zijn eten sprong keken Tijger en Minet afkeurend toe. Na elke maaltijd zag Dingo er niet uit. Minet besloot dit kleine ventje eens manieren te leren. Hij likte hem schoon na het eten en leerde hem hoe katten zich wassen na het eten.
Dingo ontdekte al gauw dat deze grote tabby een kat was om in de gaten te houden en hij begon Minet te imiteren. Ze werden onafscheidelijk. Dat was in September 1995.

Nu is Dingo een mooie volwassen zwart/witte kat geworden. Hij is nog steeds een eenling en hij wil niet lang bij ons in de buurt blijven. Meestal komt hij alleen even binnen om wat te eten en daarna verdwijnt hij weer. Hij houdt er niet van om opgesloten te zitten en overdag wacht hij ongeduldig tot we thuis komen omdat hij weet dat hij daarna naar buiten mag.
Boven zie je Dingo onder een tuinstoel..
Rechts Dingo ligt in aanrechtkast
Dingo likes to climb in to the cupboard
Van Links naar rechts: Tijger, Minet, Simba en Dingo.
Dingo en Simba
Tiger, Minet, Simba en Dingo
Aangezien we van levendige katten houden zocht Laura de "leider" van het stel uit. Een brutaal klein ettertje dat beet en spuugde en totaal geen manieren had. We noemden 'm  "Dingo" en zo gedroeg hij zich ook.
Minet
Dingo onder de tuinstoel.
Dingo slaapt graag op de kast.
Dingo op de kast.
Minet

Dingo

   
Farah  
Geboortedatum 15 juli 1995
Geslacht Kater
Naam Dingo
Koosnamen Dinkytoy, Dinkiedink, Koekat, Zoutstel
Eigenaardig-heden ligt 's nachts graag op de bovenste plank van de kledingkast, zwiept met zijn staart als hij opgewonden is, mept naar alles wat hij vindt stinken, kruipt in keukenkastjes.