Tiger

Tijger

   
 
Geboortedatum 5 januari 1995
Geslacht Kater
Naam Tijger
Koosnamen Tijgtijg, Tijgje, Grote Vriend, Tijgerman, Snoeptijg
Eigenaardig-heden kan niet zonder Ronald en loopt voortdurend achter hem aan, enorme snoepkat, drinkt graag water uit de kraan, houdt van "breakdancen" met Ronald, bijt in plastic zakjes en pakken sap, wil op zijn rug gedragen worden en slaapt op zijn rug, kan zulke harde kopjes in je knieholten geven dat je omvalt.
Minet
Toen Minet stierf in  Augustus 1999 was Tijger er kapot van en een paar dagen lang weigerde hij om te eten. Hij zocht voortdurend zijn broer. Minet was altijd "the boss" geweest en Tijger wist zich geen raad zonder hem. Gelukkig kwam hij er na een tijdje bovenop en nam hij het leiderschap op zich.
Tijger is een allemansvriend, maar hij is extra verknocht aan  Ronald. Als Ronald thuis is zit Tijger bij hem en knabbelt aan zijn oor. Hij kijkt altijd waar Ronald uithangt en hij is pas tevreden als hij ondersteboven en luid spinnend op Ronalds schoot kan liggen.
Tiger and his pal.
Tijger en zijn maatje.
Tijger is de leider van de troep en hij bepaalt wat acceptabel is wat niet. Hij controleert elke nieuwkomer.
Tiger welcomes Farah to our home.
 Het is een erg zachtmoedige kat en we hebben nog nooit meegemaakt dat hij agressief was tegen nieuwelingen, vooral niet tegen kittens. Een echte  kattenmanager! 
Tiger on the laptop suitcase.
Ook al is tijger nu al op leeftijd, hij is nog steeds erg speels en hij vindt het heerlijk om achter een speelgoedmuis aan te jagen. Hij is ook gek op zilverpapiertjes; probeer maar eens een reep chocolade open te maken en je begrijpt wat ik bedoel. Het snoep interesseert hem niet, maar het papiertje daarentegen........
Tijger verwelkomt Farah
Tiger in the relax position.
Tijger als hij relaxt is.
Tiger and Zorro welcomes Donna to our home.

Tijger en Zorro verwelkomen Donna

Het ontdooien van vlees in de magnetron is iedere keer weer een feest, want dan mogen de vingers afgelikt worden.
Tijger is net zoals zijn baas dol op computers. Vooral die laptoptassen zijn precies formaat kat.Tijger onze oudste kat. Zijn broer en hij kwamen bij ons in februari 1995. Laura had ze mee naar huis genomen als een cadeautje voor Ronald, die op dat moment in het buitenland werkte. Het was de bedoeling dat ze een verrassing zouden zijn, maar de eerste keer dat  Ronald naar huis belde verraadden de kittens zichzelf al: luid gemauw en het geluid van vallende dingen op de achtergrond. Tijger en Minet waren erg aan elkaar gehecht. 

Minet
Tiger and his girlfriend